Cioco-Coffee-Cheesecake

#cheesecake5

V-am mai povestit ca nu ratez nicio zi de nastere fara sa pregatesc un cadou dulce. Este cel mai frumos sentiment sa bucuri pe cei din jur cu ceva facut de manutele tale…

Si cum  Nutella Cheesecake a fost un real succes, pentru aceasta ocazie am pregatit un cheesecake cu blat corcant si crud cu crema de branza cu cioclata cu cafea. Ce pot sa va spun…Total Crazyness!

#cheesecake2 #cheesecake3

Cioco-Coffe-Cheesecake

  • Prep Time: 40m
  • Total Time: 40m
  • Serves: 12

Ingrediente

Blat

  • 150 g caju hidratat 6 ore
  • 150 g nuca hidratata 6 ore
  • 100 g curmale hidratate 6 ore
  • 3 linguri caco neagra
  • 50 mL ulei de cocos
  • 30 mL unt de cocos

Crema

  • 600 g crema de branza
  • 200 g mascarpone
  • 150 g ciocolata neagra cu cafea
  • 70 g zahar
  • 20 g unt

Instructiuni

  • 1. Am dat printr-un blender ingredintele pentru blat, apoi am adaugat uleiul de cocos topit si racit, untul de cacao topit si racit si cele 3 linguri de cacao. Dupa ce am amestecat toate ingredientele am pus compozitia intr-o forma de tort si am intins cu degete inclusiv pe peretii tavii. Dupa care am pus in congelator cat timp am pregatit crema.
  • 2. Cu un mixer am batut crema de branza cu mascarpone si zaharul pana a devenit o crema foarte fina si pufoasa. Am topit la bain marie ciocolata neagra cu cafea. Am asteptat sa se raceasca apoi am incorporat-o in amestecul de branza. Aceasta crema nu are gelatina prin urmare crema va fi mai moale. Poti dauga gelatina daca doresti.
  • 3. Am turnat crema peste blatul rece si am ornat cu ciocolata si nuci pecan si am lasat tortul la frigider peste noapte.
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *