Cheesecake cu lapte de cocos si capsuni

#cheesecake1

#cheesecake2

Acest Cheesecake cu lapte de cocos a plecat in deplasare si eu am plecat cu el pentru ca nu am putut sa nu particip la degustare.

Va spun cu mana pe inima ca acest cheesecake cu lapte de cocos si capsuni este cel mai bun pe care l-am facut. Este pur si simplu demential…combinatia de braza si cocos este de incercat,  clar.

Uite aici reteta acestei ispite delicioase:

Cheesecake cu lapte de cocos si capsuni

  • Prep Time: 30m
  • Cook Time: 1h 30m
  • Total Time: 2h
  • Serves: 12

Ingrediente

Crema

  • 500 g branza grasa de vaci
  • 300 g capsuni
  • 300 g lapte de cocos
  • 3 oua
  • 1 pastaie vanilie
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura amidon
  • 200 g ricotta

Crusta

  • 300 g biscuiti digestivi integrali
  • 100 g fulgi de cocos
  • 125 g unt

Instructiuni

  • Intr-un bol am amesecat: biscuitii sfaramitati cu untul topit si fulgii de cocos. Apoi am pus amestecul pentru crusta intr-o tava si dat la cuptor pentru 10 minute.
  • Pentru crema, cu un mixer vertical am mixat branza de vaci pentru a o face mai cremoasa. Am insistat destul de mult si am obtinut textura unei creme de branza. Peste branza am pus ricotta si laptele de cocos si am mai mixat pentru cateva minute.
  • In continuare am adaugat ouale (cate unul pe rand) , faina, amidonul si semintele de la pastaia de vanilie.
  • Peste crusta scoasa din cuptort am pus capsunile taiate in 4 apoi am turnat amestecul de branza si am dat la cuptor pentru o ora si 30 de min la 160°. Cheesecake-ul este gata cand mijlocul este inca moale. Cand este gata lasa-l in cuptor pentru 40 de min cu usa deschisa.
  • Pofta!!

cheesecake

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *