Ciocolata alba de casa

ciocolataalba

 

 

Ciocolata de casa

  • Prep Time: 30m
  • Serves: 12

Ingrediente

  • 500 g lapte praf
  • 200 g unt
  • 1 sticluta vanilie de madagascar
  • 500 g zahar tos
  • 1 pahar cu apa (200ml)
  • 1 lingurita esenta de migdale
  • 50 g migdale macinate
  • 100 g caju prajit
  • 100 g mix de fructe uscate

Instructiuni

  • Pune intr-o craticioara apa cu zaharul la foc mic. Din momentul cand incepe sa clocoteasca mai lasa 10 minute apoi adauga pachetul de unt si amesteca pana la omogenizare.
  • Dupa ce s-a topit untul, se ia cratita de pe foc si se adauga laptele praf cernut, impreuna cu vanilia, esenta de migdalel si migdalele macinate.
  • Amesteca bine cu mixerul pana cand nu mai sunt cocoloase de lapte praf apoi adauga caju-ul dupa l-ai tinut in cuptor 10-15 min.
  • Pasta obtinuta se pune la racit intr-o tava de cuptor care a fost unsa in prealabil cu unt. Presara deasupra fructele uscate
  • Este delicoasa!
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *