Despre mine

Dragii mei cititori,

Proaspata mamica, imi retraiesc copilaria prin ochii pruncului meu. Si cum copilaria inseamna si “ceva bun” de mancat, am inceput de zor sa gatesc deserturi delicioase, cu drag de dulce si cu dragoste pentru ai mei toti. Astfel s-a nascut ideea acestui blog, din dorinta de a impartasi cu voi minunatiile care-mi ies din maini. Fie ca sunt tarte, pot fi ele si sarate, briose, prajituri deosebite, deserturi vegan sau prajiturele pentru cei mici, sunt pasionata sa le fac cat mai originale si mai gustoase. Stiu ca multe din preparatele pe care le prezint sunt consistente si calorice, dar cred ca daca nu exageram portiile si facem putin sport, reusim sa ne bucuram si de aceste delicii.

In copilarie nu ne gandeam la aceste aspecte, era de ajuns sa alergam de colo-colo si sa ne bucuram de natura. Simteam in toti porii aromele unice ale cozonacului proaspat scos din cuptor, scortisoara din turta dulce, gustul inegalabil al traditionalei negrese, pe care acum le readuc la viata periodic dar le si transform ingenios in varianta vegan pentru un plus de sanatate si energie.

Mai important ca orice, am invatat, in lungile dupa-amieze petrecute in bucatarie cu mama, un mare secret: ingredientul cheie al oricarui dulce reusit nu este nici pe departe zaharul, ci IUBIREA. Haideti sa o descoperim impreuna!

Cu drag de dulce si cu mult suflet,

Cuptorica

dulce,drag,iubire,mama,copil

 Photo credit: https://stocksnap.io/