Biscuiti integrali cu nuci pecan si afine

  • Prep Time: 20m
  • Cook Time: 15m
  • Total Time: 35m

Ingrediente

  • 175 g faina alba
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 85 g fulgi de ovaz
  • 120 g zahar
  • 1 lingurita scortisoara
  • 140 g unt taiat cubulete
  • 70 g afine uscate
  • 50 g nuci pecan
  • 1 ou batut

Instructiuni

  • Pune faina, praful de copt, ovazul, zaharul si scortisoara intr-un coastron si amesteca-le bine cu mana. Adauga untul si framanta-l pana il incorporezi, iar compozitia capata o consistenta nisipoasa.
  • Pentru a forma aluatul, adauga in compozitie afinele si nucile pecan, oul, apoi amesteca totul bine cu o lingura de lemn pana obtii o minge mare de aluat.
  • Pudreaza cu faina suprafata de lucru, apoi ruleaza pe ea aluatul intr-un baton mare si gros cam de 6cm. Infasoara-l in folie alimentara si lasa-l la frigider sa se intareasca.
  • Incinge cuptorul la 180 de grade. Despacheteaza aluatul racit. taie-l in felii groase si aranjeaza-le pe tava tapetata cu hartie de copt. Da biscuitii la cuptor timp la 15 minute. Lasa-i in tava sa se intareasca, apoi scoate-i pe un gratar pentru prajituri pentru a se raci complet.
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *