Crumble cu Prune si Rubarba

Ingrediente

Topping

  • 100 g faina integrala
  • 100 g tarate de ovaz
  • 200 g unt de la frigider
  • 2 linguri de lapte rece
  • 1 galbenus de ou

Compozitie

  • 300 g prune
  • 300 g rubarba
  • 100 g zahar
  • 1 g lingura amidon

Instructiuni

  • Cu un robot de bucatarie sau cu o furculita amesteca toate ingredientele pentru topping pana obtii un aluat tare. Pune la frigider pentru 30 minute.
  • Prunele si rubarba taiata si curatata pune-le intr-un bol cu zaharul si amidoul.
  • Scoate aluatul din frigider si lasa-l 5 minute la temperatura camerei. Pune prunele si rubarba intr-o tava iar deasupra rupe bucatele de aluat pe toata suprafata tavii.
  • Da in cuptor pentru 35-40 de minute pana aluatul devine auriu. Serveste cald sau rece este demential! Pofta Buna!
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *